4- Sipas Mehmet Akifit, Jetë e djeshme, e sotme dhe e nesërme, Hekimoğlu İsmail

5- Mehmet Akifi, Poeti në Xhami, D. Mehmed Doğan

6- Mehmet Akifi, Mithad Xhemal Kuntaj

7- Në parlament, Himni i çlirimit të Turqisë dhe Mehmet Akifi, Mehmet Xhemal Çiftçioğlu

8- Poeti i veçantë, Mehmed Akifi, Meti Önal Mengüşoğlu

9- Mehmet Akifi është një anatomi dhe rrëfim i një karakteri të veçantë, M. Orhan Okaj

10- Jeta e Mehmet Akifit është epope, Abdurrahman Şen

11- Jeta e Mehmet Akifit ka kaluar plot me vuajtje, Kâzim Yetiş

12- Himni i Lirisë së Turqisë dhe Mehmet Akifi, İsa Kocakaplan

13- Mehmet Akif Ersoj, Muzaffer Uyguner

14- Mehmet Akif Ersoj, Osman nuri Ekiş

15- Mehmet Akif Ersoj, Dr. Lutfü Şahsuvaroğlu

Numrët kliko dhe vazhdo: <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 >>>