FUQIA E ZOTIT

nifedipine pommade

acheter nifedipine 20mg click acheter nifedipine 30mg

where to buy low dose naltrexone

where can i buy naltrexone click here buy low dose naltrexone

symbicort generic canada

symbicort inhaler dosage

abortion pill spain

abortion pill spain pizza-and-go.es

name of abortion pill in u

abortion pill usa legal blog.halan.se

plavix

plavix lunchroomtasty.nl

motilium

motilium

valproate

valproate link

xenical

xenical go

buy duloxetine 60 mg

buy duloxetine

cialis coupon

cialis coupon

tadalafil generico in farmacia

cialis generico

naloxone versus naltrexone opioid

when to use naloxone vs naltrexone

naltrexone naloxone treatment

naltrexone and naloxone difference click

domperidone arrow

domperidone sandoz blog.dotnetnerd.dk

venlafaxine and alcohol interaction

venlafaxine alcohol

viagra pro mlade

viagra

viagra

viagra

cialis 20mg

cialis 20mg cena

viagra generika

viagra cena lekaren sigridw.com

mirtazapine weight gain

mirtazapine reviews read
Zoti me fuqinë e Tij është kudo,
Mbështetu tek Ai dhe mos u frikëso.

I urdhëron ‘Bëhu’ e bëhen të gjitha,
Lumenjtë, kodrat dhe malet me lisa.

Lloj-lloj qeniesh i krijoi me dije,
Na dhuroi mirësitë plot me shije.

Ai e krijoi botën pa asnjë ndyrësi,
Dhe të gjitha bukuritë pa fare ligësi.

Drurët për ne, të mbushur me fruta,
Ndonjëri i gjatë e disa më të shkurtra.

Bleta punëtore, vetëm për mjaltë,
Mollën e bukur, të ëmbël e të thartë.

Delen e krijoi Ai për mish e për lesh,
Qumështin e lopës për të bërë përshesh.

Ditën e shndritshme për të punuar,
Natën e kaplon terri për të pushuar.

Kafshët i veshi nga koka tek thembra,
Ato janë dy lloj, meshkuj dhe femra.

Njeriun e përmbludhi si fryt i gjithësisë,
Mendja e tij mund të bëhet shkak i lumturisë.