O NJERI!

buy naltrexone online usa

buy naltrexone

acheter nifedipine

nifedipine topique go nifedipine nom commercial

lexapro weed

lexapro and weed high website lexapro weed effects

lexapro and weed effects

lexapro weed and alcohol read here lexapro and weed

buy abortion pill

buy abortion pill

buy cheap abortion pill

buy cheap abortion pill 4barcollective.com

imodium

imodium click

propecia

propecia fontanerosenmalaga.es

prevacid

prevacid flex32.dk

coumadin

coumadin kk-vine.at

usa buy abortion pill

buy abortion pill online usa 1world2go.com

am i still pregnant quiz

most accurate am i pregnant quiz blogin.fulltimejobs.com

buy abortion pill online usa

where can you buy the abortion pill lasertech.com

prednisolon 5 mg

prednisolon adventureswithtravisandpresley.com

mixing viagra and weed

mixing adderall and weed

prednisolone

prednisolon og alkohol online

progesterone fiv

progesterone

sertraline with alcohol

sertraline and alcohol death blog.dotnetnerd.dk

buy abortion pill kit online

cheap abortion pill kit online

levitra helyett

levitra

efexor depot bivirkninger

efexor og alkohol efexopris.website
O njeri! Mos u kreno me begatitë e huaja,
Edhe veglat e trupit nuk janë tuajat.

E ke ngarkuar trupin me shumë ngarkesë,
Duke mos mbajtur fjalën, u bëre i pabesë.

Kush i ngjyrosi njerëzit me shumë ngjyra,
Asnjëri nuk i përngjan tjetërkujt nga fytyra.

Pa mangësi të shërbejnë të gjithë qeniet,
Mos kundërshto Zotin, dëgjoji thëniet.

Duke pasur mundësi të zgjedhësh të mirën,
Fare nuk mendove dhe zgjodhe të ligën.

E shpenzove moshën në vende ku s’duhet,
A po mendon në Gjyqin e Madh si do të shkohet?

Pse s’mendon fare kush ta dha këtë trup,
Atë, në Tiranë e bleve, apo në Shkup?

Për këto të vërteta përse nuk mendon,
Vlerësoje jetën se ajo ikë e shkon.

Falënderoje All-llahun që të krijoi si njeri,
Në të kundërt, do të vuash dhe ndëshkohesh tek ferri.

Kujdesu e punët mos i bëj kundër krijimit,
E mos ia shkurto vëlla thellësinë mendimit.

Duhet t’i nënshtrohesh fesë së vërtetë,
Se Zoti të krijoi një mrekulli e sekret.

Ti duke qenë qenie e gradës eprore,
Si mund të përulesh në jetën shtazore?

I dëgjove tradhtarët dhe e humbe besën,
Duke iu bindur veseve e zhduke shpresën.

Përpiqu të fitosh një jetë shumë të rri,
Fito rininë e përjetshme plot bukuri.

Ligji i All-llahut gjithnjë ty të thotë:
Kapitalin e moshës mos e harxho kot.