VËLLEZËR SHQIPTARË

usa buy abortion pill

purchase abortion pill online read here abortion pill over the counter in usa

buy naltrexone without prescription

buy naltrexone

buy abortion pill espana

buy abortion pill espana miconsoladoryyo.com

buy abortion pill

abortion pill online open

zoloft

zoloft click

norvasc

norvasc secnet.co.nz

xalatan

xalatan qualineer.se

abortion pill fort worth tx

abortion pill fort worth tx lucasale.com

buy naltrexone online

buy naltrexone

over the counter abortion pill

abortion pill over the counter knagis.miga.lv

medical vs surgical abortion cost

surgical abortion vs medical abortion jensen.azurewebsites.net

cheap abortion in chicago

abortion pill for cheap click here

mixing zoloft and weed

mixing zoloft and weed click here

abortion clinics in dc

medical abortion stories gerarprieto.com

amlodipine

amlodipin actavis ecblog.azurewebsites.net

seroquel monographie

seroquel 50

zoloft smoking weed

zoloft and weed erowid go

buy abortion pills

buy abortion pill

benicar alternatives

benicar coupons blog.nvcoin.com

perilax adalah obat

perilax virkning perilax 80 perilax 50 mg
Vëllezër shqiptarë mbrojeni nderin,
Kurse paturpësia nuk ua sjell verën.

Fraksionet e huaja keq na tradhtuan,
Pa masë dhe pa hesap na dëmtuan.

Na zhdukën të gjitha traditat e mira,
E humbëm thelbin, po na pason fira .

Ligjeve të pahijshme i dolëm zot,
Pa menduar fare se ato janë kot.

Nga kokat e burrave e hoqën plisin,
Ky është fillimi, për ta humbim fisin.

Nga kokat e grave u hoq shamia,
Nuk shkoi vetëm ajo, po dhe lumturia.

Burrat u shndërruan e u bënë si femra,
E humbëm burrërinë së bashku me emrat.

Me forcat e huaja e kundërshtuam fesë,
Tek ne nuk mbeti, as respekt as besë.

Mbrojini vëllezër cilësitë e larta,
Dhe ligjet e fesë, se ato janë të arta.

O vëlla! Traditat e tua kombëtare,
Janë përgatitur me brume fetare.

Kombi me fenë janë si thoi me mish,
Ato nuk ndahen, këtë duhet ta dish.

Nderi, respekti dhe bujaria,
Janë fama jonë nga historia.

Ngaqë shumë na do neve Perëndia,
Ajo na përmblodhi nga gjithësia.

Ai na hijeshoi me shumë bukuri,
Na ka parashtruar shumë lloj pasuri.

Ai na ka afruar tek hunda frymën,
Asgjë krijimit nuk i vjen kundër.

Gjithçka i është njeriut shërbëtor,
Madje edhe dielli madhështor.

Nuk mund të luajë rol asnjë mençuri,
Që të shpëtojmë pa dhënë llogari.

Pa hyrë në varr s’mund të shpëtosh fare,
Pa e dhënë këtë shpirt nuk ke ti qare.

Secili në varrin e tij ka për të hyrë vetë,
Duhet të përgatitemiqë të flemë të qetë.

Kurse nga kjo jetë ikin të barabarta,
Të gjitha të ëmblat dhe ato të tharta.

Ndërsa mizori shkon me të shtypurin,
Edhe i vobekti bashkë me të ngopurin.

Çdo mirësi duke pritur falënderimin,
Pa u përgatitur presim mbarimin.

Të bëhemi gati se na pret lumturia,
Ndërsa mëkatarin e pret vështirësia.