O DJALË I RI!

amoxicillin price without prescription

buy amoxicillin online saveriorusso.com amoxicillin without insurance

acheter nifedipine 20

nifedipine nom commercial go nifedipine topique

free abortion pill Philippines

how much is the abortion pill ph redirect free abortion pill philippines

buy abortion pill online cheap

buy abortion pill

buy naltrexone online canada

buy naltrexone from trusted pharmacy blog.e-traveltogo.com

buy abortion pill barcelona

buy abortion pill barcelona

abortion pill

abortion pill theinnak.com

plavix

plavix

prilosec

prilosec redirect

robaxin

robaxin

name of abortion pill in u

abortion pill online usa

buy generic naltrexone online

buy naltrexone

buy naltrexone online canada

buy naltrexone without prescription poddracimkamenem.cz

buy cheap sertraline

buy cheap sertraline website

buy naltrexone online cheap

buy naltrexone

mixing weed and adderall

mixing adderall and weed andrewwestgarth.co.uk

paroxetine mylan

paroxetine sevrage go

symbicort asthma dose

symbicort inhaler cost blog.mondor.org

fluoxetine alcohol nhs

fluoxetine and alcohol nhs krishnan.co.in

amlodipin teva bivirkninger

amlodipin 5 mg

naltrexone user reviews

naltrexone user reviews hutoncallsme.azurewebsites.net

naltrexone reviews

naltrexone reviews

cialis koupit

cialis cena heureka lasertech.com

Amitriptyline

depression
O vëlla i dashur, musliman shqiptar,
Ashtu si gjyshërit e të tu, bëhu fetar.

O vëlla që ke pasur stërgjyshërit trima,
Kurrë mos u ndaj në copa e grima.

Përgjigjen e pyetjes se çfarë sjellë rinia,
E merr në burgje e spitale plot vështirësira.

Në vend që i riu të drejtohet me mendje,
Veset atë e fusin nëpër të tjera gjendje.

Armiqtë po të godasin me arma të forta,
Duke sulmuar të kanë ardhur tek porta.

Mjaft i kanë zbuluar motrat shqiptare,
Që të mos mbesë tek ato më turp fare.

Vëlla i dashur! Zgjohu e mos u mashtro,
Ke qenë me sedër, tani mos u poshtëro.

Një krijesë që s’krijon as veten dot,
Tradhtarët atë e bënë Krijues dhe Zot.

Mendja duke i parë gjërat fare pa dritë,
Detyrën ia dhanë syrit, tani s’po ndritë.

Vëllezër të dashur, ju lavdia e ardhmërisë,
Ju që jeni shpresa e fortë e shqiptarisë.

Mos pyesni mësuesin për Zotin tuaj,
Pyesni shkencat e trimërisht thuaj:

Në universin e madh nuk ka rastësi,
Secila krijesë është një mrekulli.

Bëhu besimtar i fesë së vërtetë,
Adhuro Krijuesin që të jesh i qetë.

Nuk e ngop materia frytin e gjithësisë,
Se vetëm Islami është burim i qetësisë.

Ne qoftë se do të jesh rehat dhe i qetë,
Kurrë problemet mos i zgjidh vetë.

Po të pret një rini që nuk zhduket kurrë,
Për mos ta humbur atë, qëndro si burrë.

Kurrë mos harro se Zoti të provon,
Për t’u penduar fare nuk është vonë.

Kujdesu mirë se koha është e vështirë,
Lumturia e xhennetit nuk është e lirë.

Në ahiret do të përballesh me plot mirësi,
Ose do të ndëshkohesh me vështirësi.