SHPRESA

abortion pill

abortion pill online theinnak.com

minoxidil

minoxidil

elavil

elavil

cleocin

cleocin

tambocor

tambocor robmankphotography.co.uk

benadryl and pregnancy tests

benadryl pregnancy nausea go

buy venlafaxine uk

buy generic venlafaxine read

where can i buy citalopram

can you buy citalopram online treendsolutions.co.uk

paroxetine eureka

paroxetine effet click

tadalafil generico 5 mg prezzo

tadalafil sandoz

progesterone ovule

progesterone ovule driverblog.suddath.com

viagra cena

viagra cena

lomper precio sin receta

lomper pastillas precio

buy abortion pill

abortion pill online buy

cialis cena 2018

cialis 20mg pribalovy letak go

budesonide inhalation suspension

albuterol drug website-knowledge.com

amitriptyline sedation

amitriptyline davis pdf online
Shpresa është një forcë që të jep zell,
Moskujtesa është ajo që të bën dembel.

Të pashpresit i ndalet jeta në vend,
Pa të, kurrë s’mund të bësh asnjë send.

Shpresa është cilësia që të shpëton,
Me të shumë kënaqësi i përjeton.

Në saje të saj arrin në vendet e larta,
Me të mund të hapësh portat e arta.

Shpresa ty të nxit që të përparosh,
I thyen pengesat që të mos mbarosh.

O mik i dashur! Mos e humb shpresën,
Bindu tek All-llahu e mos e humb besën.

Ajo është shkak që të kesh sukses,
Për këtë jetë dhe për ditën kur vdes.

Shpresa ndriçon jetën tamam si dielli,
Asaj i qëndron larg vetëm teveqeli.

Mos u bë dembel, mos jeto me turp,
Ngjitu fort pas shpresës, atë mos e humb.

Kurrë mos harro se shpresa është shpëtim,
Kush e humb atë, mbetet nën ndëshkim.

Pra, shpresa është burimi i çdo mirësie,
Me të mund t’i bësh ballë çdo vështirësie.