Drejtori sikur kishte gjetur përgjigjet e pyetjeve të shumta që e brenin nga brenda.
“Ki kujdes Burh. Kjo është një zgjidhje për të gjithë të burgosurit, si thua?”
“Le ta analizojmë.”
Më pas drejtori vuri dorën mbi shpatullën e Gates dhe i tha:
“Kjo është një gjë e mrekullueshme! Në qoftë se kjo rrugë është e dobishme që të burgosurit t’i sjelli në rrugë të drejtë, atëherë të praktikohet jo vetëm në burgjet por edhe në shoqërinë amerikane. Çdo gjë do ta kemi sipas dëshirës. Çfarë të doni libra, para... Ju vazhdoni të shpëtoni këto të rinj që po e shkatërrojnë shoqërinë.”
Drejtori dhe psikologu ndikohen jashtë mase nga ato që dëgjuan dhe panë. Ky është një shembull që tregon që një problem serioz i Amerikës zgjidhet në një rrugë të pamenduar asnjëherë. Kjo është një fitore për një problem gati të pazgjidhur të shoqërisë amerikane. Ky është edhe shkaku i përhapjes së shpejtë të islamit ndër amerikanë. Në 1998 kur drejtori dhe psikologu bëhen muslimanë, organizohet një ceremoni. Për herë të parë të burgosurit ulen pranë drejtorit. Fjalimi që mbajti drejtori Nichallas në ceremoni është një mësim jo vetëm për Amerikën por për të gjithë popujt që kanë humbur vlerat e tyre morale:
– Zotërinj, sot po festojmë lindjen tonë të re. Kontrolli, siguria dhe qetësia për të gjithë njerëzit dhe shoqëritë, fillon nga përulja si i krijuar ndaj Allahut. Ai i cili beson Allahun mbron veten dhe shoqërinë nga të këqijat. Tani detyra jonë është që ta përhapim këtë besim tek njerëzit. Që nesër në çdo burg, shkollë, rrugë duhet të vendoset fjala e Zotit, përndryshe e ardhmja e Amerikës është e dhimbshme. Qoftë vetëm për sigurinë dhe qetësinë e Amerikës, ne duhet ta përhapim islamin...

Shënim: Në lidhje me mbresat dhe sugjerimet tuaja ndaj librave “Një jetë tjetër” si dhe “Njeriu që kërkon vetveten”, presim letrat tuaja në adresën e shtëpisë botuese “Gelenek”.

viagra online

abortion pill online abortion pill buy online order abortion pill

where to buy abortion pill abortion pill prescription where to buy abortion pills online
where can i get the abortion pill online buy abortion pills online abortion pill
where can i get the abortion pill online abortion pill how to order the abortion pill online
dating a married woman when your husband cheats cheat
why men have affairs why women cheat on men they love click
men who have affairs married and want to cheat why women cheat in relationships
boyfriend cheated on me click read here
husbands that cheat why do people cheat wifes who cheat
link wives who cheat on husbands i dreamed my husband cheated on me
website what makes women cheat link
married looking to cheat wife cheat redirect
women that cheat with married men website why do people cheat
viagra soft how to take how does viagra affect women read here
wives who cheat on husbands catch a cheater unfaithful wife
men who have affairs open women that cheat
go when married men cheat My girlfriend cheated on me
reason women cheat women who cheat cheat on my wife
read read
signs of a cheater how many women cheat on their husbands how to catch a cheat
why women cheat on men go read here
pill abortion procedure side effects from abortion pill pregnancy termination pill
the unfaithful husband read here i cheated on my husband
link women who like to cheat link
abortion clinc abortion debates what is an abortion clinic
signs of aids signs you have hiv treatment for aids and hiv
best antibiotic for chlamydia early symptoms of gonorrhea male std
best free android spy apps text message spy apps tracking software for cell phones
side effects of chlamydia in men stds pictures treatment for chlamydia
elton john aids foundation jasonfollas.com information on hiv and aids
signs and symptoms of chlamydia phuckedporn.com facts about stds
how can people cheat unfaithful husbands women who like to cheat
what are aids symptoms nav-connector.com living with hiv
my girlfriend cheated qtourism.com find me a girlfriend
married and wanting to cheat site do you cheat on your wife
catch a cheat go married men cheat with men
my wife cheated on me now what sigridw.com women who cheat with married men
free malayalam hot sex stories guitar-frets.com adult porn stories mom and son
signs of a cheater click I cheated on my boyfriend
text spy free site gps software for android
stories about sex with animals prashanthiblog.com adult stories
successful abortion stories read cost of medical abortion
adult xxx stories forced sex with siblings stories adult fetish stories
bdsm gay sex stories amintagonzalez.me interactive adult stories
boyfriend cheated on me go cheat wifes
walgreens photo coupon code free prints open coupons free printable
big rx discounts printable free coupons rx drugs coupons
prescription medication coupons read discount pharmacy cards
rite aid video coupons totspub.com pharmacy cards
metronidazole link flagyl 400mg
pfizer coupons for viagra prescription drug discount cards prescription drugs discount cards
viagra coupon coupons for drugs viagra online coupon
drug prescription card modelosguayaquil.com prescription discount coupon
married cheat storyofcheating.com what makes a husband cheat
coupon for viagra viagra free coupon prescription drugs discount cards
lisinopril and ativan lisinopril and ativan lisinopril and ativan
lisinopril and anxiety lisinopriland.net lisinopril and anxiety
bystolic coupon voucher bystolic coupon generic bystolic
abortion pill abortion pill abortion pill
bystolic free trial coupon link linzess patient assistance
prescription discount coupon cialis online coupon
apotheek online viagra viagra pillen kruidvat viagra bestellen goedkoop
drug coupons crmsociety.com prescription savings cards
free discount prescription card blog.suntekusa.com discount prescription coupons
cialis prix click cialis prix
quetiapine 25 go quetiapine wiki
reglan halmed tracyawheeler.com reglan cijena
viagra kaufen read viagra ersatz
claritine za psa speeddatingmixers.co.uk claritine sirup brez recepta
plavix 75 mg efectos secundarios tonydyson.co.uk plavix uso
clopidogrel 75 link clopidogrel bloedverdunner
cialis cvs coupon warpedfish.co.uk cialis walgreen coupon
dulcolax gravid neryx.com dulcolax matas
cialis blog.rewardsrunner.com cialis discount
cialis coupon read cialis 20mg
ventolini open ventolin precio
free cialis coupons ameracorporation.com discount coupons for prescriptions
amlodipine besylate 10mg amlodipine dosage amlodipine 10mg
kamagra 100mg tracyawheeler.com kamagranow
nyc abortion akum.org abortion pill experiences
aspiration abortion abortion clinics in colorado springs how much is abortion
voltarene 75 mg voltarene 100 voltarene 75 mg
amoxicilline aldwych-international.com amoxicillin endikasyonlar
levoxacin 500 effetti collaterali levoxacin e sole levoxacin
lilly coupons for cialis cialis sample coupon coupons prescriptions
2nd trimester abortion pill abcomke.sk having an abortion
cialis generique cialis effet cialis 20
non surgical abortion pill early abortion pill abortion pill pictures
abortion procedure abortion pill costs cost for an abortion
cialis nedir hieple.net cialis
diclac tablets 50mg diclac gel reviews diclac spc
coupon for prescription free cialis coupon 2016 cialis discount coupons online
against abortion pill facts on abortion pill cons of abortion pill
history of abortion pill free abortions how much do abortion pill cost
cost for an abortion farsettiarte.it costs of abortion pill
manufacturer coupons for prescription drugs klitvejen.dk 2015 cialis coupon
amoxicillin al 1000 amoxicillin 1000 mg amoxicillin endikasyonlar
cialis generic cialis wiki cialis patent
acetazolamide blood brain barrier acetazolamide symptoms acetazolamide spc
feldene gel feldene gel precio feldene d
average abortion pill cost abeltasman.de in clinic abortion pill
amoxicillin endikasyonlar airascatering.com amoxicillin 1000 mg
amoxicillin 500 mg amoxicilline amoxicillin 1000 mg
viagra torta viagra torta viagra helyett
duphaston house.raupes.net duphaston
cialis.com coupons cialis discount coupons online cialis manufacturer coupon
cialis free coupon arborawning.com coupons for prescription medications
amoxicillin 1000 mg amoxicillin 500 mg amoxicillin 500 mg
prescription coupon cialis coupons from lilly coupons prescriptions
nootropil 1200 nootropil buy nootropil review
amoxicillin amoxicillin antibiyotik fiyat amoxicillin-rnp
feldene flas para que sirve mcmurray.biz feldene d
duphaston tablete blog.pelagicfm.com duphaston
voltaren voltaren krem nedir voltaren gel
cialis.com coupon coupon for prescription prescription drugs coupons
cialis 100 mg cialis 100 mg cialis 20
coupons for prescription drugs acnc.com cialis savings and coupons
cost for an abortion abraham.thesharpsystem.com average cost of an abortion pill
coupons cialis prescription coupons coupons for cialis printable
lamisil para que sirve warpedfish.co.uk lamisil spray
cialis coupons free prescription coupons 2015 cialis coupon
how much do abortion pill cost herbal abortion pill risks of abortion pill
cialis free sample coupons cialis.com coupon cialis manufacturer coupon 2016
neurontin cena neurontin gabapentin neurontin 100 mg
duphaston iskustva duphaston duphaston i ovulacija
clomid proviron pct clomid proviron pct clomid
free printable cialis coupons achrom.be free cialis coupons
acetazolamide spc acetazolamide acetazolamide
abortion pills over the counter what to expect after an abortion abortion methods
opioid blocker injection ldn low dose how much is naltrexone
difference between naltrexone and naloxone site ldn and fibromyalgia
side effects low dose naltrexone naltrixone rivia drug
naltrexone is site naltrexone alcohol side effects
revia reviews site drinking while on naltrexone
detox link naltrexone im
naltroxene zygonie.com revia
low dose naltrexone contraindications oscarsotorrio.com naltroxin
naltrexone 4.5 naltroxine vivitrol alcohol treatment

Numrët kliko dhe vazhdo: <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35