Vlerësim dhe urim

Kjo është një letër dhe vlerësim i një prej nxënësve të Bediuzzamanit, Mustafa Sungur, drejtuar autorit , në lidhje me botimin e librit.
I dashur vëllai ynë i përkushtueshëm, z. Halit!
E mora letrën tuaj. Njëlloj edhe unë dëshidoj që ato letra të përmblidhen në formën e një libri, sepse ato letra shprehin sihariqin e pasqyrimit të ngjarjeve madhështore. Ato argumentojnë se Risale-i Nur, në dorën e Kur’anit është një shpatë diamanti dhe shenjë udhëzimi për në dritën e këtyre librave. Po qe se edhe neve na dërgon 10-15 kopje, do të ishim të kënaqur.
Njëkohësisht ato letra tregojnë për frymëzimin e suksesshëm hyjnor, me të cilin është përballuar vëllai ynë hero Haliti. Gjithashtu në këto kohët e fundit, me dritën e Risaleve, jeni duke vrapuar që t’u ndihmoni vëllezërve, duke i dhënë shpresë të pafatëve. Koha në të cilën gjindemi, është koha e cila ka nevojë më shumë se kurrë për dritën e Kur’anit. Duhet ta pranojmë se megjithëse ndodhemi në vendin dhe kohën e përshtatshme për shërbimin ndaj islamit dhe megjithëse kemi në duar argumente të forta si Risale-i Nur, të cilat janë tesare shpirtërore për të përballuar nevojat e shekullit tonë, nuk jemi duke e dhënë kontributin e duhur. Inshallah me dëshirën tuaj të zjarrtë dhe me përgjigjen tuaj të përkushtuar, do të vraponi pas nevojtarëve të gjorë. Përsëri dhe përsëri ju dëshiroj sukses nga All-llahu (xh.sh.). Mijëra selame ju dhe të gjithë vëllezërve tanë, duke ju uruar lumturinë e përjetshme dhe veçanërisht Natën e Bera’atit dhe muajin e shenjtë të Ramazanit që po vijnë.
Në numrin e fundit të revistës “Zafer”, u botua letra e Salih Gökkaya-s. Kështu ata e bënë të njohur para jush ngjarjen, prandaj i pres me padurim librat. All-llahu ju ndihmoftë gjithmonë, për hir të të Dërguarit të Tij. Amin!

Vetëm All-llahu është i përhershëm.

Mustafa SUNGUR

Është me vlerë që t’i bëjmë të ditur lexuesit se nga veprat madhështore "Risale-i Nur" (Mesazhet e Dritës), me autor Bediuzzamn Said Nursi, në gjuhën shqipe ndodhen dhjetë libërtha mjaft me vlerë si:

1) Fjalë të vogla me domethënie të mëdha.
2) Ngushëllimi dhe shpresa për të sëmurët.
3) Fjala e 23-të. Bukuritë e besimit islam.
4) Vëllazërimi.
5) Agjërimi i Ramazanit, ekonomia dhe falenderimi.
6) Ringjallja.
7) Udhëzuesi i grave.
8) Përgjigje natyralistëve.
9) (Frutat). Argumentet e besimit.
10) Profetësia e Muhammedit (a.s.m.) dhe rruga e tij.

Së shpejti do të dalë në qarkullim edhe libri "Jeta dhe vepra e Bediuzzaman Said Nursiut, sipas tij dhe studiuesve të mëdhenj të botës".

(Kopertina e pasme)

"Njeriu që kërkon vetveten", është një roman i jetuar. Në të njëjtën kohë është ndodhia e shqetësimeve që shkaktohen nga dyshimet e fshehura në shpirtrat pa besim, nga parrugëdaljet, mërzitjet dhe mosbesimi.
"Njeriu që kërkon vetveten", njihet me shkrimtarin tonë. Si përfundim i debateve që kalojnë nga dyshimet e tij, përqafon islamin. Në vendin që përqafon islamin, njihet me lumturinë.
Përfundimi: Një jetë më me kuptim. Dhe vullneti për të mbërritur tek bukuritë e humbura në një jetë të kaluar me mosbesim... Ky libër është vepra më e mirë që mund t’i drejtojë njeriu njeriut, në qoftë se është njeri. Ky libër paraqet metodën për të fituar dikë.
"Njeriu që kërkon vetveten", është ndodhia e vërtetë e një jete në të cilën shkatërrohen të gjitha dyshimet.

viagra online

abortion pills online buy abortion pill online buy abortion pill online

where to buy abortion pill http://www.extrageek.com/template/default.aspx?an-abortion-pill where to buy abortion pills online
where can i get the abortion pill online buy abortion pills online abortion pill
abortion pill prescription abortion pill pill for abortion online
buy abortion pill read how to order the abortion pill online
cheat wifes cheats read
husbands that cheat why do guys cheat wifes who cheat
link click i dreamed my husband cheated on me
my boyfriend cheated on me with my mom My husband cheated on me online
how to cheat wife redirect cheat on your wife
buy pharmaceutical viagra generic lowest price viagra buy viagra sale
read here how much are viagra generic viagra date
go married men who have affairs why do guys cheat
read here online why people cheat in marriage
reasons why husbands cheat open redirect
redirect click how many guys cheat
go my fiance cheated on me click here
why do husbands have affairs how many people cheat open
website what makes people cheat open
click what makes husbands cheat married men who have affairs
medical abortions abortion pills price dog abortion pill
i cheated on husband what makes married men cheat open
my wife emotionally cheated on me married men affairs go
women who cheated reasons people cheat click
the unfaithful husband read here i cheated on my husband
open click reasons wives cheat on husbands
married cheat why men cheat on beautiful women read here
why some women cheat why do married men cheat on their wives women who cheat on their husbands
how to spy on an android phone free free cell phone spy app for android best free phone spy app
My husband cheated on me reasons why women cheat on their husbands dating for married people
my girlfriend cheated qtourism.com find me a girlfriend
should i tell my husband i cheated on him want to cheat on my husband just found out my husband cheated on me
how do you get a girlfriend my girlfriend cheated on me what do i do is my girlfriend cheated on me
the unfaithful husband read why wife cheat
free readable adult stories indian sex stories forced gay sex stories
spanking adult babies stories site adult baby girl stories
how to cheat on husband why men cheat why do husband cheat
desi adult stories allindiasweetsrestaurant.com adult sex stories
early abortion pill blog.linglinzhu.com average abortion cost
spy for cell phone free android spy apps spy calling
tamil sex stories readable open american sex stories
pharmacy discounts uncut.blogs.kartones.net rite aid online coupon
My boyfriend cheated on me women affair wife cheaters
i dream my husband cheated on me insight.nestingen.com why wives cheat on husbands
men and women married men that cheat women that cheat on their husbands
does medicaid cover abortions how much does an abortion pill cost latest you can get an abortion
why men cheat married men that cheat women who cheated
viagra 2016 coupon prescription drugs coupon internet drug coupons
discount code mobile coupon codes free coupons website
vibramycin website-knowledge.com thyroxine 25mcg
renova 0.025% azithromycin 500mg clomid 50mg
discount prescription coupons areta.se prescription discount coupon
coupon for free viagra coupon for viagra prescription discounts cards
pfizer viagra coupon open prescriptions coupons
lisinopril and wheezing open lisinopril and wheezing
abortion at home open abortion pics
in clinic abortion fyter.cn aspiration abortion cost
printable coupons for bystolic link bystolic copay card
generic for bystolic does bystolic have a generic
abortion center abortion video abortion at 16 weeks
copay cards for prescription drugs discount prescriptions coupons coupon for prescriptions
metformin side effects pdf metformin side effects pdf metformin side effects pdf
progesterone and irritability progesterone and irritability progesterone and irritability
generic bystolic alternative what is the generic name for bystolic bystolic generic
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
gabapentin long term side effects nih gabapentin long term side effects nih gabapentin long term side effects nih
prescription drugs discount cards cialis savings and coupons coupon for prescription
sumatriptan succ sumatriptan succ sumatriptan succ
generic for bystolic bystolic manufacturer coupon
prescription discount coupon new prescription coupons prescription drugs coupon
diabetes type 2 can diabetic ed be reversed
cialis en vente cialis en vente cialis en vente
cialis price compare lipseysguns.com free cialis coupons
cialis coupons 2015 site cialis.com coupons
augmentin saveapanda.com augmentin 375
nimodipine stroke nimodipine indication nimodipine tabletta
januvia 50 mg open januvia 50 mg
buscopan dragees click buscopan
claritine za psa speeddatingmixers.co.uk claritine sirup brez recepta
cialis sharpfellows.com cialis 20mg
exelon read exelon pflaster
free prescription drug discount card click cialis sample coupon
verapamil horton open verapamil wikipedia
free abortion clinics pro abortion risks of abortion
cialis coupons from lilly myvisajobs.com cialis discount coupons
amoxicillin dermani haqqinda amoxicillin al 1000 amoxicillin antibiyotik fiyat
where to get an abortion pill abortion clinics in queens at home abortion methods
duspatal kopen duspatalin duspatalin buscopan
late abortion abortion hotline houston abortion clinic
abortion pill quotes abortion pill side effects abortion pill clinics in houston
cialis tablet cialis 5 mg cialis 5 mg
cialis coupons printable coupon for prescriptions new prescription coupon
abortion pill centers buy abortion pill pro abortion
anti abortion facts equigold.it abortion pill procedures
abortion procedure having an abortion cost for an abortion
home abortion pill abortion options average cost of abortion
the cost of abortion when can you get an abortion pill about abortion pill
anti abortion pill types of abortion pill late term abortion pill clinics
cons of abortion pill abortion pill risks late term abortion pill
transfer prescription coupon prescription transfer coupon printable cialis coupon
manufacturer coupons for prescription drugs cialis 2015 coupon 2015 cialis coupon
neurontin neurontin diskuze neurontin gabapentin
viagra kamagra cialis viagra cena viagra torta
amoxicillin dermani haqqinda abraham.thesharpsystem.com amoxicillin 1000 mg
vermox prodej vermox prodej vermox cena
amoxicillin endikasyonlar americanstreethockey.com amoxicillin dermani haqqinda
voltaren nedir voltaren krem fiyat voltaren patch
vermox alkohol zygonie.com vermox prodej
vermox tablete doziranje vermox vermox bez recepta
coupon for prescriptions ouralfreton.co.uk coupon cialis
post abortion pill achieveriasclasses.com abortion pill facts
vermox cijena vermox doziranje vermox bez recepta
nootropil 1200 saveapanda.com nootropil review
coupons for cialis 2016 coupon for cialis manufacturer coupons for prescription drugs
cost of abortion pill abortion pill is murder for abortion pill
viagra koupit viagra viagra wiki
amoxicillin al 1000 amoxicillin nedir amoxicillin dermani haqqinda
duphaston forum duphaston tablete za odgodu menstruacije duphaston forum
herbal abortion pill what is abortion pill abortion pill laws
vermox corladjunin.org.pe vermox pret
early abortion pill abortion pill alternatives medical abortion cost
duphaston iskustva bistromc.org duphaston tablete kako se piju
what is an abortion pill funtimeleisure.co.uk free abortions
cialis free sample coupons cialis coupon lilly cialis manufacturer coupon 2016
duphaston iskustva duphaston duphaston i ovulacija
amoxicillin al 1000 achi-kochi.com amoxicillin dermani haqqinda
prescription discount coupon discount coupons for prescriptions free cialis coupon
what happens after an abortion buy abortion pill online abortion pill side effects
coat hanger abortion out-null.com abortion in america
i want to tell my story jonathankolbo.com home remedies for early pregnancy termination
who can have an abortion problems with pregnancy abortion in first trimester
naltrexone alcohol treatment tymejczyk.com naltrexane
low dose naltrexone breast cancer open naltrexone injections
low dose naltrexone for opiate withdrawal open naltrexone for multiple sclerosis user reviews
naltrexone prescription revia medication reviews ldn wiki
buy naltrexone online click ldn benefits
what is ldn used for read trexan medication
does naltrexone block alcohol how long does naltrexone last low dose naltrexone depression
ldn and pregnancy click does naltrexone help with withdrawal
naltrexone studies blog.griblivet.dk how to get low dose naltrexone
vivitrol for alcoholism open naltrexone implant treatment
the promise of low dose naltrexone therapy saveapanda.com revia
vivitrol alcohol naltrexone low dose side effects low dose naltrexone contraindications
www lowdosenaltrexone org go naltrexone 50 mg
will naltrexone show on a drug test sigridw.com naltrexone side effects depression
low dose naltrexone psoriatic arthritis go naloxone and naltrexone

Numrët kliko dhe vazhdo: <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12