ÇFARË ËSHTË VDEKJA?

lexapro side effects skin

lexapro side effects starting adamsescapades.com lexapro side effects alcohol

antibiotic without insurance

amoxicillin prescription no insurance

naltrexone buy uk

buy naltrexone from trusted pharmacy

zocor

zocor go

zyprexa

zyprexa lunchroomtasty.nl

minoxidil

minoxidil meganvaughan.co.uk

zantac

zantac read

planned parenthood abortion pill

abortion pill over the counter

where to buy abortion pill in usa

where to buy abortion pill in usa

where can i buy prozac online

prozac buy online uk go

prednisolon

prednisolon tabletta

sertraline withdrawal

sertraline and alcohol jaysmith.us

pregabaline

pregabalin 300 mg redirect

mixing viagra and weed

mixing xanax and weed online

cialis generico 2017

cialis 5 mg generico link

domperidone notice

domperidone posologie redirect

lexapro and weed good

lexapro and weed interaction femchoice.org

generico cialis farmacia

cialis generico

generico cialis

cialis generico

loratadin pris

loratadin pris read here
Thonë: i erdhi çasti i vdekjes dhe vdiq,
Mos mendo se humbi dhe u bë hiç.

Vëllai im u sëmur, vdiq dhe shkoi,
A ishte i devotshëm, apo mohoi?

Për besimtarin vdekja është një çlirim,
Kurse për mohuesin fillim për ndëshkim.

Varri për çdo njeri dera e përjetësisë,
Aty bëhet vendtubimi i njerëzisë.

Pas vdekjes do të japim llogarinë e jetës,
Në të, cilin secili jep hesapin e vetvetes.

Besimtarin vdekja e shpëton nga xhehennemi,
Dhe e përfiton kënaqësinë tek xhenneti.

Në xhennet besimtari përjeton lumturi,
Mendja s’e ka imagjinuar një të tillë kënaqësi.

Në xhennet rinia nuk soset asnjëherë,
Rehati, kënaqësi dhe shëndet përherë.

Shpejtësia e lëvizjes aty si imagjinata,
Në xhennet asnjëherë nuk bëhet nata.

Këtu, nëse nga mëkatet janë mbrojtur të rinjtë,
Atje, ata i presin shumë vajza - “hyritë”.

Në xhenet, kur fruta i kërkon drurit frutor,
Në çast ta sjell si ndonjë shërbëtor.

Në këtë jetë nëse ke mbjellë ndonjë mirësi,
Atje patjetër ke për ta korrur, pa fare vështirësi.

Lumturia e njëmijë vjetëve të kësaj jete,
Nuk barazohet as me një orë në xhennete.

I mjeri ai që këtu ka humbur provimin,
Në zjarr do ta vuajë ashpër ndëshkimin.

Në këtë jetë zjarrin s’ke prekë me dorë,
Atje, trupi yt nazik do të ndizet me zor.