MIRËSITË E ALL-LLAHUT

the abortion pill Philippines

abortion pill online ph

naltrexone where to buy

buy naltrexone

zyprexa

zyprexa lunchroomtasty.nl

diovan

diovan vlcrespeto.com

differin

differin eugenevugts.nl

imodium

imodium hillbrookfarm.com

can you buy naltrexone over the counter

buy naltrexone 3mg

buy low dose naltrexone online

buy low dose naltrexone online

prednisolon

prednisolon tabletta

facts on abortion

abortion doctor link

how long do you bleed after an abortion

getting an abortion ski-club-auringen.de

paroxetine eureka

paroxetine generique blog.weddingvenuedirectory.com

viagra prodej ostrava

viagra cena dr max website

ru 486 abortion pill buy online

abortion pill mifepristone buy online

ventolin syrup

ventolin syrup

serevent accuhaler

serevent

gabapentin and pregnancy

gabapentin pregnancy patemery.azurewebsites.net

jak koupit cialis

cialis 20mg predaj blog.bjorback.com

tadalafil generico prezzo

acquistare cialis originale on line meteo.marche.it
Në qiell ka vendosur diellin madhështor,
Që të na pjekë grurin, një ditë me e korr.

Ai ne na nxeh që të mos mërdhijmë,
Por jo edhe tepër, që të mos shkrijmë.

Bota sillet rreth diellit, që të formohen stinët,
Të bëhet pranvera e vera, që të rriten bimët.

Kur sillet rreth vetes bëhet nata dhe dita,
Këtë All-llahu e rrotullon prej miliona vitesh.

E krijoi lopën si fabrikë për qumësht,
Për ta mjelë atë – kashta thjesht një kusht.

Jo vetëm fabrika e qumështit, por edhe viçi,
Vëmë re se materia e tyre është nga hiçi.

Prej lopës kos e dhallë, djathë edhe të tjera,
Vlera e tyre dihet më mirë kur afrohet vera.

Lule e trëndafila me erë shumë të këndshme,
Nga dheu i thjeshtë, pjeshkën e shijshme.

Oksigjenin All-llahu na afroi tek hunda,
Në gjithësi nuk ka asnjë send logjikës kundra.

Pyllin e mbushi me dru, lumenjtë me ujë.
Mua - mend e duar, që po mund të shkruaj.

Që të na shuajë etjen, shalqirin e krijoi në verë,
Edhe pjeprin e krijoi me shije dhe me erë.

Pasuria nëntokësore depozituar për njerëz,
Me miniera shumëllojshme për shumë breza.

Qymyr, naftë, gaz natyror dhe hekur,
Burime shumëllojshme që s`mbarohen kurrë.

Mishi i deles dhe i qengjit për ne hallall,
Hallallët janë më tepër, a nuk i sheh vallë?

Pra, s’duhet të pranojmë ato që s’janë lejuar,
Na mjaftojnë ato që për ne janë parashtruar.

Përparojmë kur s’i besojmë mendimit natyralist,
Kur refuzojmë traditat e imponuara që janë pis.

Ne me sinqeritet duhet t’i përkulemi Kur’anit,
Ligji i All-llahut fare nuk i ngjan ligjit të tiranit.

Kur’ani – kushtetutë e ligj për frytin e universit,
I Cili shumë njeriun e shpëton prej stresit.

O vëlla! Falënderoje Bamirësin Mëshirëplotë,
Mirësia e të Cilit s’të vjen pikë-pikë, por e plotë.