O ZOT!

acheter nifedipine 30

nifedipine onguent jaysmith.us acheter nifedipine 20

buy sertraline 100mg

sertraline purchase

abortion pill spain

abortion pill spain open

buy naltrexone 3mg

naltrexone buy uk redirect

abortion pill online

abortion pill

deltasone

deltasone open

zyrtec

zyrtec truebrewbendigo.com.au

arimidex

arimidex go

fluoxetine capsules 20mg

20mg fluoxetine

buy the abortion pill online

buy abortion pill online usa blog.halan.se

where can i get an abortion pill online

where can i get an abortion pill click

zofran and pregnancy risks

zofran and pregnancy

fluoxetine and alcohol blackout

fluoxetine and alcohol

viagra prodej

viagra prodej cena 9925.org

amlodipin krka

amlodipin teva bivirkninger

effects of antidepressants and alcohol

antidepressants and alcohol

serevent inhaler dose

serevent side effects online

lexapro pregnancy first trimester

lexapro and pregnancy

viagra recenze

viagra diskuze

amitriptyline for pain

amitriptyline 10mg
O Zot! Bëji vëllezërit që të përhapin dashamirësinë,
Që të mos copëtohen mes vete duke përhapur armiqësinë.

O Zot! Bëji shqiptarët që të gjejnë virtytet e humbura,
Që të mos vazhdojnë jetën duke vepruar krijimit kundra.

O Zot! Bëji vëllezërit të mos e shpenzojnë moshën kot,
Sepse është shumë gabim të mendojnë vetëm për sot.

O Zot! Bëj që tanët të fitojnë lumturinë e të dy jetëve,
Dhe në këtë jetë të shpëtojnë nga ndëshkimi i të tjerëve.

O Zot! Bëji vëllezërit që të shpëtojnë nga ateizmi,
Të mos harrojnë se vetëm Islami është shkak shpëtimi.

O Zot! Mësoju tanëve shkakun e ardhjes në këtë botë,
Duke u kujdesur të mendojnë ‘njeri’ çka do të thotë.

O Zot! Bëji vëllezërit ta ndiejnë nevojën e bashkimit,
Duke vënë re se ai është shkaku më i madh i shpëtimit.

O Zot! Bëji shqiptarët që t’iu përulen urdhrave të fesë,
Që të fitojnë ndaj të gjithë botës respekt dhe besë.

O Zot! Bëji vëllezërit që të zotërojnë besim të fortë
Për ta zotëruar atë mos ta kalojnë kohën kot.

O Zot! Bëji shqiptarët që të gjejnë Krijuesin e vet,
Që të mos u përulen krijesave dhe të jenë të qetë.

O Zot! Shpëtoji vëllezërit nga ndëshkimi i armiqve,
Të ndjekin rrugën Tënde që i çon pas shpëtimeve.

O Zot! Zgjoji shqiptarët që të mos harrojnë vdekjen,
Ajo është shkaku i zgjimit për të vlerësuar përpjekjen.

O Zot! Zgjoji vëllezërit shqiptarë që të gjejnë rrugën,
Që të mos harrojnë se kush ua sjell atyre bukën.

O Zot! Zgjoji vëllezërit tanë që të bëhen besimtarë,
Përndryshe nuk vlen jeta, vetëm se është një barrë.

O Zot! Mundësoju vëllezërve tanë që të bëhen të sjellshëm,
Duke u zgjuar, të mos mbesin vonë, të bëhen të hershëm.

O All-llah! Bëji vëllezërit që të fitojnë mirësinë Tënde,
Duke u mbështetur tek Ti, të mos adhurojnë të tjera sende.

O All-llah! Bëna të bashkohemi me besim në një Zot,
Për ndryshe nuk vlen jeta, tërë përpjekjet shkojnë kot.