MEDITIM

zyprexa

zyprexa ttvmerwestad.nl

vermox

vermox wonderlandmakeups.pl

altace

altace website

zovirax

zovirax cerrosvilla.co.uk

exelon

exelon

low dose naltrexone buy

naltrexone buy yunnying.com

am i pmsing or pregnant quiz

am i pregnant quiz accurate

where can i get an abortion pill for free

where can i get an abortion pill in texas online

cheap abortion clinic

cheap abortion pill kit online

the abortion pill cost

teen pregnancy blog.onlinedelivery.in

progesterone effet

progesterone injection blog.e-lecta.com

naltrexone naloxone potency

naloxone vs naltrexone

viagra cena apoteka

viagra pro mlade

bentelan torrino

bentelan

otc inhaler rite aid

otc inhaler crownlimos.ca

asthma rescue inhaler overuse

otc inhaler cvs read here

symbicort inhaler generic

symbicort

clomipramin iv

clomipramin wikipedia hjerteburp.site clomipramin anafranil
Njeriun e ka lartësuar mendja dhe logjika,
Që t’i gjykojë veprimet me vetëdijen që ka.

Kur e përdor mendjen meriton lumturinë,
Lartësohesh në dritë, nuk mbetesh në terrinë.

Me atë mund të ndash të keqen nga e mira,
Ta parapëlqesh të bukurën nga e vështira.

Vazhdoje jetën me përkushtim e shpresë,
Që të arrish qëllimin e mirë para se të vdesësh.

Mendja të paktën e dallon nga e shumta,
E përjetshmja vlen më shumë se kjo e shkurta.

Logjika për njeriun është shkak lartësimi,
Mban cilësitë e larta të shumë lloj shërbimi.

O vëlla, mos adhuro gjërat e përkohshme,
Përpiqu e merito kënaqësinë e përjetshme.

Ta përfundosh jetën me fytyrë të bardhë,
Të çlirohesh nga vende të thurur me gardh.

Po që se do, të mos vuash torturën e ferrit.
Në këtë jetë kurrë mos u bë vegla e sherrit,

Përpiqu dhe përjeto kulmin e besimit,
Në jetën tjetër do të festosh shpërblimin.

Rezultatin asnjë send s’ta jep sa meditimi,
Për njeriun ky është një shkak shpëtimi.