MREKULLIA ËSHTË NJERIU

amoxicillin prescription no insurance

buy amoxicillin from canada xn--sorpendlerklub-sqb.dk

melatonin and pregnancy category

melatonin pregnancy side effects online

lopressor

lopressor lunchroomtasty.nl

zocor

zocor davidnorlin.se

citalopram

citalopram

estrace

estrace

buy abortion pill online usa

purchase abortion pill online link

melatonin and weed

melatonin and weed

pregnancy due date calculator

pregnancy calculator

prednisolon

prednisolon tabletta teampaula.azurewebsites.net

viagra diskuze

viagra prodej cena

should abortion be legal

abortion at 20 weeks

prednisolon 25 mg

prednisolon bivirkninger click here

loette precio

loette precio

tadalafil teva

cialis generico forum open

cialis generikum

cialis

cialis

cialis cena go

free cialis coupons

link cialis coupons printable click

free cialis coupons

link cialis coupons printable click

free cialis coupons

link cialis coupons printable click
Njeriu mrekulli e madhe e gjithësisë,
Arti më i bukur, fruta e përsosmërisë.

Si një gjënë më të vyer Zoti atë e krijoi,
Më Shumë bukur një shtat atë e ndërtoi.

Çdo pjesë e trupit ka nga një detyrë,
Miliarda njerëz nuk ngjajnë në fytyrë.

Zoti e përsosi atë me lloj-lloj shqisash,
Trupin ia ndërtoi me trilionë qelizash.

Për të shëtitur shpejt nëpër fushë e mal,
Atij i ndërtoi një trup shumë normal.

Me syrin dhe gjuhën shijet i teston,
Nganjëherë mban zi, nganjëherë feston.

Zoti kërkesat e fshehta po na i dëgjon,
Edhe nevojat që kemi, prapë Ai i përballon.

Kurrë mos harro vëlla se Ai të furnizon,
Për të dhënë llogari Ai të rigjallëron.

Pse s’mendon si u rrite, e me çfarë kusht,
Gjirin e nënës për ty çezme plot me qumësht.

Sytë t’i vendosi në gropa me një kapak,
Për të zbukuruar edhe vetullat si një hark.

Veshka në trup e ndan ujin dhe gjakun,
Ai ia komandon që tia jepe detyrës hakun.

Ta ndërtoi një trup me shumë lloj shqisa,
Veshkat i vlerëson ai që sillet nëpër dializa.

Zemra ditë e natë punon fare pa pushuar,
Prapë njeriu jeton te Zoti duke dyshuar.

Nuk mi jep sytë me ta dhënë gjithë Shkodrën,
Nuk ma falë mendjen me ta dhënë edhe botën.

Ku e gjete këtë trup, kush e hodhi në rrugë,
Apo ke qenë shumë i zoti dhe të ra në lugë?

Të mos adhurosh Zotin tënd a ka mundësi,
A nuk është turp, a nuk është ligësi?

Zbato urdhrat e Zotit e mos u poshtëro,
Se tërë jeta jote filmohet si në video.