ÇFARË TË SJELL PLEQËRIA

symbicort generic alternative

symbicort inhaler instructions thiscodebytes.com symbicort generico

lexapro and weed

lexapro and weed effects click lexapro weed and alcohol

antibiotic without prescription

amoxicillin price without prescription areta.se

am i fat or pregnant quiz

am i pregnant or sick quiz

buy cheap abortion pill

abortion pill read here

clarinex

clarinex lunchroomtasty.nl

seroquel

seroquel davidnorlin.se

prilosec

prilosec website

clomid

clomid

am i pregnant quiz early

am i pregnant quiz

canada drug pharmacy coupon

free printable cialis coupons

amlodipin teva

blodtryksmedicin amlodipin lasertech.com

abortion pill for cheap

cheap abortion pill kit online

cialis generico 5 mg

generico cialis costo blogoprog.cya-st.com

otc albuterol sulfate

albuterol otc usa online

viagra cena dr max

viagra prodej inzerce

prednisolon bivirkninger

prednisolon bivirkninger click

seroquel 50

seroquel

sertraline side effects

sertraline side effects alcohol blog.plazacutlery.com

viagra prodej brno

viagra

cialis generico prezzo in farmacia

tadalafil prezzo

nearest abortion clinic

pregnancy after abortion
Po qe se ke jetuar duke mos dalë nga vija,
Ty asnjëherë mos të të dëshpërojë pleqëria.

Meqë armiqësi ndaj vëllezërve të tu s’ke bartur,
Edhe në qoftë se ata tek ti s’të kanë ardhur.

Ata ndoshta të kanë bërë keq, ti i ke bërë mirë,
Duke besuar se xhenneti nuk është fare lirë.

Po qe se amanetin e Zotit fëmijës ia ke mësuar,
I ke dhënë shkencën e fenë, duke u kujdesuar.

Meqë ke mundur të jetosh me fytyrë të bardhë,
Duke ditur se në këtë jetë për çfarë ke ardhë.

Atëherë gëzohu e qesh se ke dhënë provimin,
Ke merituar qetësinë, me rehati prite mbarimin.

Pleqria ty nuk të lejon të sulesh mikateve,
Dhe të kapesh gjërave boshe dhe të pahijshmeve.

Mosha e pleqërisë ika heshtur veset amoral,
Tani me rehati nga kjo bota mundesh me dal.

Ti me rehati jeto, se ty All-llau po të do,
Bën çka të bëjsh urdhërat e Zotit mos hrro.

Se kjo jetë sipas të atjeshmes është torturë,
Për këtë arsye shpresën ti mos e humb kurrë.