KËSHILLË

lexapro side effects headache

lexapro side effects after stopping click lexapro side effects in children

symbicort generic date

symbicort inhaler instructions blog.planetcalamari.com symbicort inhaler coupon

benadryl and pregnancy first trimester

benadryl and pregnancy category ilcuoreinafrica.org

carafate

carafate

voltaren

voltaren labradoodle.nu

rheumatrex

rheumatrex 3xi.dk

mirtazapine 15mg reviews

mirtazapine 15mg reviews misspickys.com

melatonin and pregnancy category

melatonin pregnancy first trimester muammerbenzes.com

buy duloxetine 60 mg

buy duloxetine

prednisolon

prednisolon tabletta read

naltrexone hcl

naltrexone

bentelan fiale

bentelan

cialis pillola del weekend

cialis 5 mg generico

claritin and pregnancy

claritin and pregnancy

buy abortion pill kit

abortion pill buy online click here

generico cialis costo

cialis prezzo blog.onlinedelivery.in

abortion pill online pharmacy uk

buy abortion pill

sertraline alcohol memory loss

sertraline alcohol effects link

sertraline alcohol interactions

sertraline and alcohol

glimepirid cena

glimepirid hexal 4 mg http://markenavnhvor.website/glimepirid-m%C3%A6rke-navn.asp glimepirid niere
Lutju All-llahut që është shumë Bujar,
Mos u përul atyreve që janë tradhtarë.

Mos i lyp koprracit që është pa mëshirë,
Që i mbështetet postit dhe është pa fytyrë.

Parashtroji kërkesat Atij që është Pasanik,
Që s’i mohon premtimet dhe është besnik.

Fuqiploti ty të ka krijuar si një mrekulli,
Ta ka dhënë një moshë afër një shekulli.

Je shumë i përsosur si fryt i gjithësisë,
Plot me shqisa, simbol i përsosmërisë.

All-llahu ty të kumtoi arsyen e krijimit,
Shkuarjen në ahiret përmes rigjallërimit.

Lutju vëlla Zotit e Atë mos e harro kurrë,
Qëndro në fjalën që ke dhënë si burrë.

Këtu mësoju fenë edhe pasardhësve të tu,
Se lumturia e të dy jetëve fitohet këtu.

Lutju për të dy jetët që të të japë të mira,
Që të mbrojë familjen nga vështirësirat.

Adhuro Zotin se është shkak shpëtimi,
Lutu që duke adhuruar të të vijë mbarimi.

Që të jetosh me hirin e të Gjithëdijshmit,
Ajo është lumturia e madhe e njerëzimit.

Lutju duke besuar se fjalët po t’i dëgjon,
Dhe të gjitha lëvizjet e tua Ai t’i shikon.