FALËNDERIMI

abortion pill usa legal

abortion pill website name of abortion pill in u

lexapro and weed effects

weed lexapro withdrawal picia.it lexapro and weed high

abortion pill online

buy cheap abortion pill

zyprexa

zyprexa open

biaxin

biaxin click

isofair

isofair read

cortaid

cortaid

melatonin and weed trip

melatonin and weed trip click

viagra coupon

free prescription cards open

symbicort coupon

symbicort generic alternative damonpayne.com

lamictal and pregnancy

lamictal pregnancy

viagra pro mlade

viagra prodej brno blog.caregiverlist.com

sertraline alcohol memory loss

sertraline and alcohol interaction sbu.msdgc.org

ciproxin 750

ciproxin sciroppo house.raupes.net

can i buy abortion pill online

buy abortion pill kit online link

otc inhalers for asthma

over the counter asthma inhalers

cialis cena

cialis 20mg vs 10mg read

citalopram and alcohol withdrawal

citalopram and alcohol

amitriptyline 10mg

buy amitriptyline uk read
Bamirësi gjithmonë pret falënderim,
Që të vazhdojnë mirësitë, ai është burim.

Vlera e falënderimit dihet shumë mirë,
Besimtari fenë e tij kur e zbaton pa firë.

Tërë mirësitë burojnë nga Ai Fuqiploti,
Se njeriu as për nevojat nuk është i zoti.

Falëndero Zotin tënd duke e mirënjohur,
Se Ai të ka krijuar në shkallën e përsosur.

Për të parë bukuritë, Ai të ka dhënë sytë,
Se në vlerën e njeriut nuk është kush i dytë.

Çështjet vlerësohen kur mbetesh pa to,
Kurse i mençuri i vlerëson kur i ka ato.

Falëndero Atë se je në gradën më të lartë,
Për shëndetin e trupit dhe për bletën me mjaltë.

Me dorën e kafshëve Ai qumësht të solli,
Nga toka e dendur shumë mirësi të solli.

Ke pasur mundësi të bëhesh një ferrë në pyll,
Nuk i sheh të vërtetat, sepse sytë i ke mbyll.

Ti me çfarë merite e more këtë gjendje,
Me cilin kontribut dhe me çfarë endje?

Vallë të jesh njeri, kërkesë mos ke shkruar,
Apo me dëshirën tënde ti je kompletuar?

Falëndero vëlla se je musliman shqiptar,
Që të shpëtosh nga ferri adhuro si fetar.