MOS HARRO SE KE PËR TË DHËNË LLOGARI!

buy naltrexone from trusted pharmacy

buy generic naltrexone online blog.easytek.co.nz where can i buy naltrexone online

buy abortion pill barcelona

buy abortion pill barcelona recursosred.es

zocor

zocor ttvmerwestad.nl

diovan

diovan theworks.eu

gleevec

gleevec

zyloprim

zyloprim

buy naltrexone online india

buy low dose naltrexone online colincochrane.com

where to buy naltrexone

buy naltrexone

pregnancy due date calculator

pregnancy calculator by conception date partickcurlingclub.co.uk

prednisolon tabletta

prednisolon tabletta read

buscopan reflusso

buscopan torrino

viagra recenze

viagra prodej brno

progesterone effet

progesterone

amlodipin actavis

amlodipin 5 mg online

lomper lombrices precio

lomper pastillas precio meteo.marche.it

is there a generic for cialis

generic cialis canada

cialis 20mg recenze

koupit cialis v praze redirect

viagra prodej cena

viagra cena apoteka

oxcarbazepin absetzen

oxcarbazepin generika oxcarbazepin haarausfall oxcarbazepin bivirkninger
O vëlla! Kujdesu e mos e ço jetën kot,
Se atje gjykimit nuk i shpëton dot,
Ose do të kënaqesh, ose sytë me lot,
Atë ditë kur ringjallesh dhe jep llogari.

Ty mos të të mashtrojë kurrë shëndeti yt,
Se të kushton shtrenjtë në jetën e dytë,
Ku e shpenzove jetën, Ai ka për të pyetur,
Atë ditë kur ringjallesh dhe jep llogari.

Mos harro se ke ardhur për t’u provuar,
Që të mos kalosh moshën duke mohuar,
Se një ditë para Zotit ke për të shkuar,
Kur ringjallesh dhe do të japësh llogari.

Askujt si kalon mosha fare pa dert,
Përpiqu që ta përfundosh jetën me festë,
Mos u bëj mendjemadh, por bëhu modest,
Ke për t’u ringjallur e për të dhënë llogari.

Me veprimtarinë veten e ke sqaruar,
Minutat e sekondat ku i ke mbaruar,
Me fqinjët e dashamirët si ke kaluar,
Ke për t’u ringjallur e për të dhënë llogari.

Duke bërë tregti dhe duke bërë qare,
Duke rivalizuar me shokët, duke bërë garë,
A ke qenë si shembull, apo larë-larë,
Ke për t’u ringjallur e për të dhënë llogari.

Ti nëpër botë për kë e bëre vrapin,
Në çfarë vendesh e ke hedhur hapin,
Për secilën frymë do ta japësh hesapin,
Atë ditë kur ringjallesh dhe jep llogari.

A je përpjekur ta kënaqësh Krijuesin,
A ke qenë i zoti ta mbrosh namusin,
Që të mos qash kur të tjerët bërtasin,
Atë ditë kur ringjallesh dhe jep llogari.
Se je i fortë vëlla mos i bëj kujt keq,
Bëhu si melek e mos u bën si dreq,
Se një ditë nga shokët ke me u tërheq,
Ke për t’u ringjallur e për të dhënë llogari.

Mos harro vëlla se ke me dhënë shpirt,
Doemos një ditë do t’i mbyllësh sytë,
Ose do të ndëshkohesh ose shumë në dritë,
Atë ditë kur ringjallesh me dhënë llogari.

Apo do të mbyllesh në dënim e në terr,
Apo do të digjesh me katran në ferr,
Apo ke merituar të kënaqesh përherë,
Del në shesh kur të ringjallesh dhe jep llogari.