O VËLLA I SËMURË!

buy amoxicillin without prescription

buy amoxicillin without insurance shellware.com buy amoxicillin without prescription

buy abortion pill

buy abortion pill tecomed.es

benadryl pregnancy second trimester

benadryl and pregnancy category open

claritin

claritin esasolutions.sk

norvasc

norvasc

plavix

plavix restaurantvisuals.com

levaquin

levaquin customcoffeemugs.ca

buy naltrexone online usa

buy naltrexone online cheap chinavisum-service.de

where can i get an abortion pill in texas

where can i go to get an abortion pill blog.structuretoobig.com

symbicort

symbicort

venlafaxine alcohol abuse

venlafaxine alcohol side effects read here

viagra wiki

viagra prodej ostrava blog.mondor.org

atlanta abortion clinics

cheap abortion go

viagra generika

viagra diskuze gerarprieto.com

kefloridina suspension

kefloridina forte 500 mg

levitra pret farmacie

levitra 5 mg

otc inhalers for asthma

otc asthma inhaler uk bistromc.org

cialis vs viagra

cialis

vivtrol shot

naltrexone implant removal
O vëlla i sëmurë kurrë mos e këput shpresën,
Ti vazhdo duke forcuar tek All-llahu besën.

Se Zoti ty të provon me shumë lloj fatkeqësi,
Që të lartësohesh, përballesh me vështirësi.

Ekzistenca nuk varet vetëm nga kjo jetë,
Se ti ke ardhur që të zbulosh shumë sekrete.

Meqë nuk u kujdese për moshën që të shkoi,
E çfarë mund të tregosh për jetën që të kaloi?

O vëlla sëmundja jote është një adhurim,
Shumë vlen dhe të ndihmon për mbarim.

I shëndoshi nuk kujdeset, e humb pasurinë,
Ato duke mos vlerësuar e meriton ferrin.

Sëmundja për besimtarin është si sapun,
Për t’i larë mëkatet, ai shumë mirë bën punë.

Shëndetit, i shëndoshi nuk ja di vlerën,
I sëmuri jeton dimrin, me qejf e pret verën.

Ti Përpiqu që të durosh dhe kurrë mos u anko,
Duke radhitur vuajtjet kujt mos iu shkarko.

Pa kujdes e harxhove të gjithë atë moshë,
Duke shpenzuar kapitalin nëpër vende bosh.

Këtu ke ardhur që të arrish një rezultat,
Mos harro se sëmundja për ty është një fat.

A s’është dëm, ti ike pa dhënë prodhimin,
Ti me duart e thata ta presësh përfundimin.

Mos iu tremb vdekjes se ajo është çlirim,
Kot e kanë ata që thonë se është mbarim.

Besimtarin vdekja e çon drejt në xhennet,
Mohuesin tortura e zjarrit atje e pret.

O vëlla! Sëmundja për ty është një mirësi,
InshaAll-llah të shpëton nga shumë ligësi.