O UDHËTAR!

naltrexone buy online

buy low dose naltrexone online website

citalopram

citalopram loekkenglas.dk

estrace

estrace

flomax

flomax click here

where can i get the abortion pill

how much does the abortion pill cost link

amitriptyline 10mg tablets

amitriptyline 10mg carecleanadelaide.com.au

am i pregnant or paranoid quiz

am i pregnant or just late quiz

cheap abortion pill online

cheap abortion pill kit online

abortion during first trimester

abortion in first trimester

naloxone vs naltrexone

naloxone nalorphine and naltrexone blog.chessendgames.com

claritin pregnancy first trimester

claritin and early pregnancy ourpeople.alberici.com

mixing adderall and weed

mixing viagra and weed read

over the counter albuterol inhaler

albuterol nebulizer otc open

antidepressants and alcohol cravings

antidepressants and alcohol

gabapentin and pregnancy symptoms

gabapentin and early pregnancy

viagra prodej cena

viagra cena heureka

sertraline 50 mg

sertraline and alcohol

discount prescriptions coupons

cialis discount coupons
O udhëtar që të ka qitur në rrugë tjetër kush,
Për këtë si mendon dhe çfarë mund të thuash?

Ke filluar rrugën nga bota e shpirtrave,
Kur kujdesesh arrin në majën e krijesave.

Mos u poshtëro që të biesh në jetën shtazore,
Jeto duke menduar që të mos mbetesh në kore.

Krijuesi të ka lartësuar në kulmin e qenieve,
Asnjë krijesë s’mund të arrijë atje përveç teje.

Nëpër rrugë hasësh në shumë vështirësira,
Je i detyruar të udhëtosh nëpër lake e bira.

Je i pajisur me shqisa në vlerën diamante,
Këto vlera asnjë krijesë tjetër nuk i mbante.

Duke lëvizur për rrugë syno drejt pikësynimit,
Përmbaju fort idesë së lartë të krijimit.

Që të mbetesh i gjallë kur e mbushën barkun,
Kujdesu për mendjen e zemrën, kur e ha darkën.

Se edhe ato kërkojnë ushqim, nuk mundin pa to,
Njerëzimi qëndron në këmbë vetëm me to.

Nga veshi apo syri futi kokës nga pak dije
Për ditë mblidhe, apo më shumë, apo një fije,

Njeriu duke studiuar arrin në vendin e duhur,
Me dije lartësohet në vende të larta duke fluturuar.

O njeri, mos harro se ku të ka lartësuar Krijuesi,
Në çfarë mënyrë hipe në atë gradë dhe si.

Pra, përpiqu që ta mbarosh rrugën me sukses,
Pasi e jep shpirtin të mos kërkosh falje dhe ndjesë.

Fare mos e zhvlerëso pasurinë tënde njerëzore.
Se do vijë dita që do të japësh llogarinë parësore.

Njeriu kur udhëton duhet të synojë mbarimin,
Më në fund që të mos e meritojë pendimin.

Duke pasur mundësi të përjetojmë xhennetin,
Përse në përjetësi të ndëshkohemi me ferrin?