LIDHU PËR FENË E VËRTETË

symbicort inhaler dosage

symbicort inhaler dosage

buy low dose naltrexone

buy naltrexone 3mg

lexapro vs weed

lexapro vs weed blog.selvstrik.dk lexapro vs weed

naltrexone where to buy

buy naltrexone

zithromax

zithromax click here

viagra

viagra

detrol

detrol click

is abortion legal in tn

is abortion legal in tn link

buy sertraline

sertraline 50mg

buy the abortion pill

buy abortion pill online cheap blog.structuretoobig.com

naltrexone buy uk

buy naltrexone no prescription redirect

buy naltrexone

where to buy low dose naltrexone redirect

side effects of abortion

where to get the abortion pill cogimator.net

ciproxin 500 posologia

ciproxin

methyl naltrexone vs naloxone

naltrexone naloxone potency otsix.com

viagra prodej brno

viagra prodej adventureswithtravisandpresley.com

benadryl and pregnancy dosage

benadryl and pregnancy

seroquel xr

seroquel vidal

viagra cena na predpis

viagra

cialis generikum

cialis generikum sporturfintl.com

cialis discount coupons online

click cialis manufacturer coupon read

cialis discount coupons online

click cialis manufacturer coupon read

cialis discount coupons online

click cialis manufacturer coupon read
All-llahu të ka dhënë syrin për të parë,
Të ishe pa veshë, atëherë si dhe çfarë?

Po të ishe pa mend si ndonjë budallë,
A e di se ku do kishe rënë dhe në çfarë hall?

Shihe diellin e yjet ku e si rrotullohen.
Pa bërë aksident, në kozmos si qarkullohen.

Duke jetuar në secilin ndodhi që ke hasur,
Për secilën ngjarje e sprovë që ke pasur.

Ka nevojë të konstatosh ato kush t’i çon,
Po qe se nuk mund të njohësh, kot vrapon.

Po të pyesin vogëlushët kush i ushqen
Ai i ushqen ato edhe meqenë macë apo qen

Për çdo gjë mund të marrësh përgjigjen e duhur,
Në librin e universit shumë qartë është shkruar.

Dëgjo ligjëratën e çdo krijese të paracaktuar,
Janë të All-llahut të Pashoq e të Lartëmadhëruar.

Kur mendon mund t’i zgjedhësh problemet,
Edhe mund të shpëtosh nga thashethemet?

Pandërprerë puno, lexo, studio dhe përparo,
Ja disa çështje jetësore, ato kurrë mos i harro.

Duke u bindur, lidhe veten me fenë e All-llahut,
Kurrë mos u mashtro nga tradhtarët e shkaut.

Fruta e Universit shumë duhet të mendojë,
Bulevardin e drejtë pa thyer që të vazhdojë.

Ne All-llahun na e tregojnë shumë argumente,
Gjeje Atë që të shpëtosh nga të tjera sende.

Tani janë shumëzuar ateistet e mohimtarët.
Me shumë lloj tradhti pi ngadhnjejn besimtarët.

Kurse mohimi nuk ka vend në shkencë e dije,
Mjeshtërinë e artit të mohosh nuk të ka hije.

Nëse ke mund të mësosh ndonjë grimcë dije,
Po qe se nga njerëzimi ke marrë një fije.

Çështjet kurrë mos i shqyrto me paragjykim,
Me to nga e vërteta s’mund të marrësh mësim.

O besimtar, shumë mendo e kujdesu mirë,
Mos u largo nga feja se punën e ke vështirë.