FEJA ISLAME DHE MOHIMI

lexapro side effects heart

lexapro side effects swelling read here lexapro side effects in women

contrave naltrexone dose

naltrexone and topamax for weight loss open

melatonin

melatonin beerotor.de

polyethylene

polyethylene loekkenglas.dk

germantown md abortion clinic

germantown md abortion clinic ashesofabookdragon.com

cipro

cipro raunihigson.co.uk

buy naltrexone online india

where to buy low dose naltrexone blog.tpmco.com

where can i buy low dose naltrexone

buy naltrexone from trusted pharmacy

where can i get an abortion pill from

where can i get an abortion pill

pregnancy month calculator date

lmp pregnancy calculator blogs1.welch.jhmi.edu

naltrexone reviews

naltrexone

ciproxin sciroppo

ciproxin

tadalafil

cialis generico online italia consegna veloce

ventolin over the counter nsw

ventolin over the counter nsw

benadryl pregnancy nausea

benadryl pregnancy nhs developersalley.com

mixing zoloft and weed

mixing lexapro and weed

serevent inhaler price

serevent inhaler cost redirect

cheap abortion pill kit online

cheap abortion pill online online

lekarna koupit cialis

cialis cena v lekarne

tolterodin pris

tolterodin stada 4 mg
Bota e lumtur e ndërgjegjes është feja
Në qoftë se do të kënaqesh edhe ti eja.

Po qe se nga feja ke mundur të marrësh shije,
Më nuk e lejon të dalë nga dora asnjë fije.

Duhet me entuziazëm ta mbrojmë atë,
Sepse ajo ne na lartëson, shumë lart. .

Në zemër kush nuk e ndien këtë kënaqësi,
Zemra e tij është mbushur me ndyrësi.

Dhe vazhdon jetën duke u dehur me alkool,
Më pas i shqetëson të tjerët, jeton duke u koll.

Që të harrojë vdekjen ndien nevojë të pijë,
Kurse vdekjen e ka para, prap s’mund të marrë shije.

Ai adhuron vetëm veset dhe interesin.
Në këtë rast, të tjerët prej tij çfarë mund të presin?

I ka dalë tymi moralit të këtyre amoralistëve,
Bile më shumë se meshkujve gjinisë femërore.

Duke u mashtruar nga imponimet e armiqve
Janë larguar nga dashamirët dhe prej dobive.

Kanë marrë edukimin e filozofëve materialistë
Shumica e femrave u bënë nga një feministe.

Po vëlla, në këtë kohë shumica janë ndyrosur,
Përveç fesë, me shumë ngjyra janë ngjyrosur.

Jetojnë si materialistë duke mos menduar vdekjen,
Për t’i plotësuar dëshirat ditë e natë përpiqen.

Pas vdekjes detyrohen të shkojnë para Krijuesit,
Pas ringjalljes çdokush shkon para gjykatësit.

Që ta japë llogarinë e jetës së përkohshme,
Rezultati: shpërblim apo torturë e ndëshkime.