O ALL-LLAH!

buy naltrexone online canada

buy naltrexone online cheap

zestril

zestril beerotor.de

vibramycin

vibramycin online

benicar

benicar nolife.gr

zocor

zocor grtbilservice.se

abortion pill

abortion pill redirect

buy naltrexone without prescription

buy naltrexone

prednisolon

prednisolon tabletta link

lamictal pregnancy birth defects

lamictal pregnancy

prednisolon kur

prednisolon

pregabalin 150

pregabalin 300 mg blog.plazacutlery.com

citalopram hbr and alcohol

citalopram with alcohol francescocutolo.it

mixing viagra and weed

mixing adderall and weed

viagra prodej inzerce

viagra cena apoteka go

sertraline side effects alcohol

sertraline and alcohol abuse ecblog.azurewebsites.net

cialis cena 2018

cialis 20mg predaj blog.jrmissworld.com

generic of premarin

premarin coupon
O All-llah! Ti na krijove dhe na dhe mend
Çdo organ e shqisë i vendose në vend.

Njeriu nuk ngjan me ndonjë krijesë apo send,
Shyqyr nuk na krijove ndonjë kafshë apo shpend.

O All-llah! Na dhe sy për të parë dhe soditur,
Na the: Për të knaqun në xhennetduhet përgatitur.

Secilit nai dhe nga dy veshë për të dëgjuar,
Të mendojm zërat të kujt janë për të kuptuar.

O Zot! Pejgamberin e çove për të na udhëzuar,
Si njeri na krijesave për të mos mohuar.

O All-llah! Nënës sonë i dhurove mëshirë,
Që të kujdeset për fëmijët në formën më të mirë.

O All-llah! Ti na parashtrove çdo mirësi,
Duke na plotësuar nevojat pa fare ndyrësi.

O All-llah! Na çove këtu për të dhënë provimin,
Shumë duhet të kujdesemi për mbarimin.

O All-llah! Na mbro nga dëmet e shejtanit,
Na jep mend ta kuptojmë se nuk rrjedhim prej majmunit.

O All-llah! Na ndihmo të bëhemi si do Ti.
Na bëj të jemi të rregullt, jashtë edhe në shtëpi.

O All-llah! Na bëj të jetojmë me fytyrë të bardhë,
Të kujdesemi në këtë jetë përse kemi ardhë.

O All-llah! Familjes sonë jepi qetësi,
Që të japin provimin e duhur me lehtësi.

O All-llah! Na ndihmo që të fitojmë hirin Tënd,
Përveç Teje që të mos adhurojmë asnjë send.

O All-llah! Na ndihmo të zbatojmë kushtet e fesë,
Pa falur asnjë namaz të mos na mbesë.

O All-llah! Na ndihmo që të mbarojmë me besim,
Duke dëshmuar për Ty dhe për Profetin a.s. të vdesim.