LETRA

NJËZET E DYTË*

10_24022010231604.jpg

Ky kapitull ndahet në dy pjesë.

Në pjesën e parë besimtarët ftohen me dashamirësi.

TEMA E PARË

10_24022010231607.jpg

Ndër shkaqet më kryesore të ndarjes dhe të copëtimit të besimtarëve, mund të përmendim ina¬tin, ambiciet dhe anësitë. Këto shkaqe, realiteti Islam me logjikshmëri shoqërore dhe shpirtërore i konsideron të dëmshme, të liga dhe dashakeqe.

Tërë jeta njerëzore është mizori dhe helm. Nga shumë anë të vërteta gjashtë janë më kryesore:

Numrët kliko dhe vazhdo: <<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >>>