MUSLIMANI SI SHEMBULL PËR NJERËZIMIN

symbicort generic brand

symbicort generic canada

buy sertraline canada

where to buy sertraline

abortion pill online

buy cheap abortion pill

cipro

cipro ttvmerwestad.nl

melatonin

melatonin transeo.se

prometrium

prometrium japex.pl

order abortion pill online usa

abortion pill online usa

amitriptyline 10mg tablets

buy amitriptyline

buy naltrexone without prescription

where can i buy naltrexone online go

other options besides abortion

abortion options

prednisolon bivirkninger

prednisolone

lamictal pregnancy folic acid

lamictal and pregnancy tests

prednisolon og alkohol

prednisolone

mixing ibuprofen and weed

mixing melatonin and weed

benadryl and pregnancy dosage

benadryl and pregnancy

amlodipin teva

amlodipin link

naltrexone implant reviews

naltrexone reviews reddit mipnet.dk

cialis pillola del weekend

tadalafil sandoz

naltrexone and naloxone

narcan vs naltrexone click here

discount drug coupons

cialis trial coupon online
O musliman! Bëhu shembull për njerëzimin
Lidhu fesë mirë dhe garantoje shpëtimin.

Morali yt të sqaron se kush e çfarë je,
Apo je njeri me virtyte të bukura, apo s’je.

Që t’i përfitosh zemrat e popullit tënd,
Duhet të bësh vepra të mira, ndryshe s’bën.

Për të tjerë si dhe qysh mund të bëhesh model,
Po qe se s’ përjeton fenë dhe virtytet i ke shkelë?

Ti duhet t’i besosh Krijuesit tënd Fuqiplotë.
Veçanërisht sot duhet të kesh besim të fortë.

Ai të jep energji që të përparosh shumë,
Në të kundërt, mund të humbasësh në ndonjë lumë.

Duhet të lidhesh fort pas idesë që të përparosh.
Po qe se shkon pas dembelëve, mund të mbarosh.

Ti duhet t’iu shpëtosh iluzioneve të komunizmit
Nuk ndryshojnë edhe mendimet e masonizmit.

Studio e lartësohu që të arrish në vendin që duhet,
Me injorancë e humb dhe bën gjëra që s’duhet.

Nuk e ke të lehtë të bëhesh simbol për njerëz.
Por ideja të detyron dhe të ther me therëz.

Në këtë rrugë, pak mund të gjesh ndihmës,
Edhe me qenë zor, vazhdo me vështirësi.

Me këtë ide vazhdo deri në frymën e fundit
Mos dysho, se do ta marrësh pagesën e mundit.

Po qe se i dëgjon këto këshilla dhe porosi,
Mund të shpëtosh prej vështirësive pa fare ndyrësi,

Në këtë rast mos iu tremb fare tradhtarëve,
Trokit në derën e All-llahut dhe jo të të tjerëve,

Ty të uroj nëse ke mundur të bëhesh ekzemplar,
Je larguar nga të tjerët që janë lakuriqë dhe lara-lara.

Gëzohu shumë se vdekja për ty është shpëtim,
Se ti ke ditur se këtu ke ardhur për tregti e fitim.